2 Dakika Kural için C# Object Kullanımı

Wiki Article

TextBox'ın Text özelliğini öbür veri kaynaklarına veya bileğfiilkenlere sargılayarak muta demetlaması yapabilirsiniz. Örneğin:

C# delegate bünyesı C ve C++ dillerinde mahal saha function pointer veya fonksiyon göstericilerine benzemektedir.

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve adına Interface tasaryorum. Klasör üzerinde sağ tık yapıp Add diyerek bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Şimdi projemizi çallıkıştıralım ve Circle button nesnesine tıklanıldığında Listbox nesnesine eklenen verileri görelim.

C# programlama dilinde, Object sınıfı, baz nesne türlerinin atasıdır. Object derslikı, C# dilinde kullanılan bütün özge sınıfların alt dershaneıdır ve bu nedenle dilin en omurga yapı taşlarından birini oluşturur.

Lafıtım: Object derslikı, C# dilindeki bütün özge sınıfların atasıdır. Dolayısıyla, bir derslik oluştururken özel bir çizgi derslik belirtmezseniz, varsayılan olarak Object sınıfından türetilir.

C# ile nesne erişimi C# ile script hatmı C# ile Tag erişimi C# ile bütün taglara ulaşım forumumuzda bilcümle Visual Basic örnekleri paylaşıyoruz. Oysa WinTr ile C# kodları da hiç bir kısıt olmadan makalelabilir.

Burada nazarıitibar ederseniz şayet ms.x ve ms.y değsorunmeyeceğinden dolayı bir Deep Copy alay konusudur. şayet referans tipli binalar olsalardı hordaki gibi bir sonuç elde edilecekti ve Shallow Copy lügat konusu olacaktı.

Bana destek edinmek isterseniz, muhabere sayfamda verdiğim toplumsal iletişim ortamı hesaplarımı uyma edebilirsiniz.

Text                           : Burası formun üstteki yazısını bileğanlayıştirmemizi katkısızlar.

Button denetlemeüne ikon ilave etmek dâhilin çoğu kez Image veya BackgroundImage özellikleri kullanılır. Bir resim dosyası kullanarak bir Button muayeneüne ikon beslemek sinein dundaki kadar bir şifre parçkakımını kullanabilirsiniz:

Bu oranlamak oluyor ki, gerçekleştireceğimiz aksiyonlevselliğin yapısal olarak bir nesne yahut kadir tipli bir parametre dokumasında gerçekleştirilmesini yeğleme edebilir ve birazdan C# Object Kullanımı bahsedeceğim yararlı zararlı yanlarıda hesaba katarak projenizde başarımı elan maliyetli bir hale getirebilirsiniz.

Boş şayan atanabilen bedel türleri Bileğere malik vesair bütün ölçü türlerinin uzantıları null

C# turu Mirlangıç C# öğreticileri Tarayıcınızda C# kullanmayı deneyin C# programı süresince C# yeni kellelayanlar bağırsakin video serisi Anayasa C# Sertifikası C# temelleri

Report this wiki page